Erfaring fra produksjonsvirksomhet? Vi har behov for deg,

Produksjonsmedarbeider 100%

Stillingsbeskrivelse:

Erfaring fra produksjonsvirksomhet? Stor arbeidskapasitet og god arbeidsmoral? Vi er nå på jakt etter slitesterke kandidater til vår produksjon som liker å ta i et tak, tåler fysisk arbeid og ikke minst et høyt arbeidstempo!

I vår produksjon vil du oppleve nye spennende oppdrag hele tiden og det er alltid noe å lære. I tillegg får du kombinert gode arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø. Vi utfører store og små oppdrag for våre kunder. Hovedsakelig presenninger, hetter/trekk og skreddersydde produkter tilpasset kundens behov.

Vi oppfordrer deg med erfaring fra lignende arbeid i å søke, da dette vil bli vektlagt høyt.

Se full stillings-utlysning her: Produksjonsmedarbeider.

Send søknad til andre@seilmakeren.no

Et lite utvalg bilder fra vår produksjon: