Litt om oss,

Butikken:
Seilmaker Iversen er Vestlandets kanskje fremste forhandler av utstyr til seilbåten. I vår innholdsrike butikk på Frekhaug finner du stort sett alt du trenger for et komplett båthold. Har vi ikke det du trenger på lager, kan vi skaffe dette direkte fra våre leverandører. Vi fører kvalitets merker som Sélden, Harken, Musto, Regatta, Seajet, m.fl.
Vi er også Norges største forhandler for Elvstrøm Sails. Vi har i 2019 gjort store endringer på butikken, så om det er lenge siden du stakk innom, så er det nok verdt turen.
Velkommen til oss på Frekhaug
Vi har også en rikholdig nettbutikk hvor du kan bestille alt du ønsker fra hele vårt sortiment, for deretter komme å hente varene fraktfritt ute i butikken når de er klar for henting.

Hos Seilmaker Iversen får du tak i:
• Master og rigger
• Vinsjer og rullefokksystemer
• Fortøyningsutstyr

• Tauverk
• Seilklær og sko
• Sikkerhetsutstyr
• Vester og flyteklær
• Pleieprodukter til båt
• Blokker
• Seil fra Elvstrøm
… og alt det andre du trenger!

Produksjonen:
I våre lokaler på Frekhaug utenfor Bergen, sveiser og syr vi det meste innen tyngre tekstiler.

Seilservice er på mange måter vår store kjernevirksomhet. Å være den foretrukne servicepartner for våre seilkunder når det kommer til servicebehov i “båtholdet “er et av våre store mål. Om det gjelder service og reparasjoner på seil, eller sjekk og kontroll av rigg før sesong. Eller kanskje man trenger å lagre seilet gjennom vinteren? Vi utfører også vask og tørk av seil etter endt sesong. Tilbudet er stort, så det er bare å ta kontakt så hjelper vi deg!

Vi syr også seil til de fleste formål. Men som Norges største forhandler av Elvstrøm Sails så bruker vi dem som leverandør for seil til våre kunder. Men vi syr enda mindre seil som spriseil og oselvar seil på bestilling fra våre kunder.

Nye kalesjer og Kalesjeservice er på lik linje som seil noe vi i Seilmaker Iversen satser stort på. Det er sjelden en kalesje er så dårlig at ikke en vask, fiks og impregnering vil lønne seg. Vi gjør alt innen kalesjeservice for våre kunder. Er du ekstra lur, leverer du kalesjen inn på høsten, så er du klar til å starte sesongen tidlig på våren med “ny” kalesje! Vi lager også ca 50 kalesjer i året fra bunnen av, mens vi i tillegg er forhandler av standardkalesjer for våre samarbeidspartnere for store deler av vestlandet.

Våre dyktige fagfolk har lang erfaring med å produsere produkter i de fleste materialer. Ved å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne metoder, kan vi lage førsteklasses produkter tilpasset det Norske kystklimaet. Vår oppgave er å dekke til og beskytte varer av stor verdi, enten det er affeksjonsverdi, eller kroneverdi.

Det er ikke uten grunn at et av våre slagord er: “Vi dekker det meste”

600 kvadrat stor presenning til en av våre kunder!
Her er et utvalg av hva vi produserer:

• Sprayhoods, cockpitkalesjer og lazybag
• Kalesjer av ypperste kvalitet!
• Seilpresenninger og genoatrekk
• Fasongtilpassede opplagspresenninger
• Spesialsøm til lystbåt og industri
• Mansjetter
• PVC Presenninger i alle størrelser, fasonger og kvaliteter

• Lettpresenninger
• Stillaspresenninger
• Hetter og trekk
• Terrassevegger og tak
• Vindpølser
• Rekketrekk
• Silopress
• Våthov
• Vaier
• Bytelt
og mye mer etter behov fra kunde….

Vi utfører også mange reparasjoner på alt innen tyngre tekstiler. F.eks. presenninger, tilhengerkapell, trailerkapell, rulleporter, teltduker, scenetrekk m.m.
Enten du som kunde kommer ut til oss, eller vi reiser ut til dere.
Vi i Seilmaker Iversen har vært her i 150 år, og det gleder oss å se at flere og flere velger å bruke nettopp oss som deres leverandør og samarbeidspartner. Det gjør oss stolt, og vi skal gjøre hva vi kan for å innfri alles forventninger.