Skreddersy ditt uteområde!

Våren og sommeren er den tiden av året som tilbringes mest utenfor huset. Hagemøblene og grillen finnes frem, og de lune krokene i uteområdet tas i bruk. Men hvordan ivareta disse elementene best mulig?

Seilmaker Iversen har lang og bred erfaring innen tekstiler til hus og hytte. Mange investerer i møbler og uteapparater, og ofte utsettes disse gjenstandene for uvær og andre påkjenninger. Vi hos Seilmakeren kan tilby tildekking i de fleste former og fasonger, i ulike kvaliteter. Ønsker du for eksempel en finere tildekking kan vi tilby et større sortiment av våre flotte kalesjeduker. Kalesjeduker kan enkelt vedlikeholdes ved at du vasker og impregnerer jevnt etter sesongene. Om du derimot ønsker et helt vedlikeholdsfritt trekk, kan man gå for våre sterke PVC-løsninger som holder Offshorestandard.

Utover tildekking av møbler og annet, har vi også produsert levegger og solseil i storskala. Innsyn og vind er begge faktorer som kan føre til at en ikke benytter uteområdet i den grad man ønsker. I forbindelse med et slikt arbeid besøker vi gjerne kunden for tilpassing, slik at produktet oppleves som skreddersydd. Vi tar også imot bestillinger etter kundenes egne skisser og mål, og gir et prisoverslag på disse.

This slideshow requires JavaScript.