Bekledning til flere formål

Seilmaker Iversen har lang og god erfaring innen seilbekledning til privatpersoner, team eller bedrifter. Enten du er på jakt etter matchende sko, jakker, bukser eller andre “accessories” kan vi tilby et større utvalg i vårt sortiment.

Gjennom de senere tiårene har vi solgt et større antall av vår bestselgende sko Sebago Clovehitch, samt flere plagg fra Musto og deres kvalitetsstempel “MPX”. Videre fører vi kjente merkevarer fra produsentene Regatta, Baltic, Spinlock osv. Eksempelvis leverer vi jakker eller annen maritim bekledning med ønsket trykk, dersom antallet tilfredsstiller minstekravet. En allroundjakke som passer til de fleste formål, inkludert seiling, er Musto sin BR1 Sardinia Jacket. Denne finnes i flere varianter og er vanntett, vindtett og puster.

This slideshow requires JavaScript.

For mer informasjon om hvilke produkter vi kan levere, klikk deg inn på lenkene under . Dersom du finner noe av interesse setter vi gjerne opp et uforpliktende pristilbud. Ta også kontakt dersom du ikke finner varen du søker, slik at vi kan hjelpe deg best mulig.