Båtutstyrs-butikken på Frekhaug

Visste du at vi har en flott butikk på Frekhaug hvor vi har det aller meste man trenger for et godt båthold? Enten man har motorbåt eller seilbåt.

I butikken har vi en rekke aktuelle produkter, pluss det lille ekstra som ikke alle andre butikker har. Musto bekledning og sko, Sebago sko, Regatta flyteklær og vester, sikkerhetsutstyr og kvalitets-impregnering og bunnstoff fra Seajet er bare noe av alt man finner i vår butikk.

file-57

Vi har åpent i butikken alle hverdager fra kl 8-16. Torsdager har vi langåpent fra 8-18 og i sesongen lørdager fra 10-14.

“Det vi ikke har i butikken som standard sortiment, det skaffer vi på kort varsel.”

Hver uke vil det være nye aktuelle ukestilbud i butikken som skal bidra til å gi deg som kunde en best mulig kundeopplevelse. Tilbudene blir annonsert i Strilen, på facebook siden vår og selvfølgelig i selve butikken.

I tillegg til ferdigprodukter har vi også serviceverksted for seil og kalesjer, samt eget Wireverksted hvor vi kan lage alt i wire. Har du f.eks. en rekke på seilbåten som er klar for utskiftning, så stikk innom oss så kan vi hjelpe deg.

Vi har også en nettbutikk på nettsiden vår, hvor man har tilgang til hele sortimentet vårt på over 12.000 produkter til båt, fritid og fiske. Vi har også klær, sko, vester, presenninger og mange andre egenproduserte produkter tilgjengelig for kjøp i nettbutikken.

“Det er alltid fri frakt av varer til vår butikk”

Vi har som mål å bli den foretrukne butikken for alle i Alver kommune når det kommer til innkjøp av utstyr til båten, og håper at så mange som mulig velger å ta turen innom oss når behovet melder seg.

Vi ser frem til å møte så mange som mulig av dere i båtsesongen 2020