FÅ GRATIS SJEKK AV VESTEN DIN!

Lenge siden den oppblåsbare redningsvesten din fikk service?

Vesten bør sjekkes årlig. 

Visste du at utløsermekanismen skal byttes annethvert år, eller hvert år dersom vesten brukes aktivt?

I tillegg bør patronen sjekkes om den er uten skader og korrosjon, og kontrollveies. Lungen sjekkes om den er tett og holder på luften over natten. Se etter tegn på slitasje, at spenner fungerer, og at skrittstropper ikke mangler og at de er riktig montert. 

Lørdag 12.februar tilbyr vi GRATIS SJEKK av din oppblåsbare redningsvest, og du får hele 30% rabatt på rearmerings-kit. 

VELKOMMEN MED DIN VEST!😊

FØLG MED for enda flere gode tilbud denne dagen!👍

#sjekkvesten #bestmedvest #frapreiktilpraksis #sikkerhetførst #safetyfirst #bestmedsjekketvest #oppblåsbarredningsvest #ingenskaldrukne #åpendag #seilmakeriversen #elvstromsailsnorge #elvstromsails #seilbåtutstyr #båtutstyr #spinlock @mustoclothing #musto #sebagoshoes #crewsaver #regatta #regattaognorway #harken #seldén #seajetyachtpaint @seilmakeriversen