Teltløsninger

Vi dekker det meste!

Kalesjeservice – send gjerne inn din kalesje pr. post, eller kom innom

Vi tilbyr kalesjeservice på alle typer båt kalesjer.

Du trenger ikke å kaste din gamle kalesje selv om den har skader, flekker, eller den lekker og sømmene har gått i oppløsning.

Kanskje den kan repareres? Kanskje den ser ut som ny etter en vask? Eller kanskje den bare trenger en impregnering for å bli tett?

TIPS: Bruk den gamle kalesje på båten om vinteren, eller når båten ikke er i bruk på en stund, og spar den nye kalesjen til periodene med mye bruk. Da varer kalesjen lengre!

Vi tilbyr kalesjeservice innenfor flere områder, og vi kan tilby flere pakketilbud (link ned til pakketilbud?) alt etter dine behov.

Send forespørsel

Reparasjon og modifisering

Våre dyktige medarbeidere reparerer det meste på din kalesje.

Du kan få byttet vinduer, glidelåser, knottlapper og skai-kanter. Gamle sømmer som har revnet, kan vi sy opp igjen så lenge kalesjeduken fortsatt er av god kvalitet.

Vi kan også bytte deler på glidelåser og strikksnorer, bytte vriknapper og knotter. Vi reparerer store og små skader og rifter, bytter borrelåser, trykk-knapper og patenter.

Kalesjen din kan også modifiseres slik du ønsker den, med en ekstra åpning, et større vindu, eller vi kan montere lommer til utstyr og f.eks. mobiltelefon.  

Våre dyktige skreddere på loftet lager praktiske og elegante løsninger både for nye og gamle kalesjer.

Innlevering og oversyn av kalesje

Du trenger ikke noen timeavtale eller å ringe på forhånd, du er velkommen til å levere din kalesje når som helst i våre åpningstider. Rekker du ikke innom oss i åpningstidene, har vi også en drop-box der du kan levere kalesjen. Da ønsker vi at du fyller ut kontaktskjemaet nederst på siden (link til kontaktskjema).

TIPS: Lever inn kalesjen din når båten går i opplag, da er du garantert reparert kalesje til ny sesong.  

Pakketilbud

LITEN: Vask, impregnering, oversyn inkl.1t søm – (Sprayhood eller lazybag) kr.3990,- inkl mva.

MEDIUM: Vask, impregnering, oversyn inkl.1t søm – (Vanlig kalesje) kr.4990,- inkl mva.

STOR: Vask, impregnering, oversyn inkl.1t søm – (Flere deler) kr.5990,- inkl mva.

Hvordan går jeg frem?

Bor du i nærheten, er det bare å komme innom oss i våre åpningstider (link til åpningstider – åpnes i nytt vindu), så ser vi over kalesjen sammen og avtaler hva som skal gjøres med den og når du ønsker den tilbake.

Ellers kan du gjerne sende kalesjen per post til oss. Ved bestilling av pakketilbud betaler vi frakten for returen.

Når din kalesje er ferdig og klar til opphenting, vil du motta en hentemelding på SMS med pris på reparasjonen dersom dette ikke er avtalt på forhånd.

Send forespørsel
© Seilmaker Iversen
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram