Opplagspresenning

Vi dekker det meste!

Behov for opplagspresenning?

En opplagspresenning hjelper deg å beskytte båten din gjennom vinteren, enten den ligger på sjøen eller står i opplag på land.

Opplagspresenningen er utformet slik at snø og annen nedbør renner av båten, og du unngår at snø og is samler seg og skader båt og utstyr. Du slipper også å bekymre deg over at sluker og avløp går tett av løv, snø og is.

For seilbåter trenger du ikke noe stativ til opplagspresenningen, da båt og rigg er et «stativ» i seg selv. Vår mest populære og bestselgende type er «over rekke»-modellen som du ser på bildet under/til høyre.

Send forespørsel

Under-rekke» modell i lys grå kvalitet. Taket er laget i hvit duk for å slippe lys inn under presenningen.

Gode detaljer

Ved alle gjennomføringer i presenningen syr vi på krager som kan snurpes inn rundt vant, stag, mast osv. For at klimaet under presenningen ikke skal bli for fuktig, er det viktig å sørge for god ventilasjon.

Her kan vi montere ventiler som ekstrautstyr i selve opplagspresenningen, og for de som bor i båten eller ønsker enkel tilkomst til cockpit eller luker, kan vi også lage en eller flere døråpninger med glidelås-lukning og evt. opprullingssnorer for å holde døren oppe under bruk.

Over rekke»-modellen er den mest populære og vår bestselgende opplagspresenning for seilbåter. Her i blå modell, i tillegg kan den leveres i lys grå duk.

Presenningskvalitet

Vi produserer opplagspresenningene i en 620g/m2 PVC-belagt polyester-duk (evt. link til materiale-side på nettstedet) av ekstra god kvalitet og utføring.

Opplagspresenningene for båter over 30 fot deles opp i flere deler, for å gjøre både forflytning og montering av opplagspresenningen lettere håndterbar. Det vil si at presenningene til båter over 30 fot er 2-delt, og til båter over 40 fot anbefaler vi en 3-deling. Dette er både grunnet vekt og dukareal.

Farger

Våre opplagspresenninger får du i standardfargene blå(mellomblå) og grå. I taket på presenningen feller vi vanligvis inn en melkehvit duk for bedre lysgjennomgang, noe som er særlig brukervennlig for arbeid på båten under presenningen og ikke minst for de som bor/overvintrer i båten.

Veiledende pris:

Seilbåt 30 fot: kr.24.000,- inkl. mva.

Tillegg pr. fot: kr.1000,- inkl. mva.

Tillegg for ekstra deling: kr.2.000,- inkl. mva. (Anbefales over 40 fot)

Dvs. at en opplagspresenning til en 43 fots seilbåt kommer på kr.39.000,- inkl. mva.

Tilleggsutstyr:

Ekstra dråpeventil kr. 800,- inkl. mva. pr.stk

Ekstra døråpning kr. 1500,- inkl. mva. pr.stk

Vindu kr. 1500,- inkl. mva. pr.stk

Leveringstid:

Ca. 4-8 uker fra bestilling.

 

Montering

Bruksanvisning for montering av opplagspresenningen følger med.

Båtmodell

Vi har mønster/mal/mål på en rekke båt-typer i vårt arkiv. Dersom båten din ligger i Bergens-området kan vi også ta oppmåling på din båt, evt. at du bringer din båt til en av våre bryggeplasser v/Litlebergen like nord for Bergen for avtalt oppmåling der.

Kontakt oss gjerne med en forespørsel, så finner vi ut av det.

Send forespørsel
© Seilmaker Iversen
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram