Nytt seil

Vi dekker det meste!

Trenger du nye seil til båten?

Du har kanskje allerede bestemt deg for hvilken type seil du ønsker, og ønsker et tilbud?

Eller du har nettopp kjøpt deg ny seilbåt og trenger veiledning på hva som finnes av seil som passer til dine behov?
Og ikke minst hva koster det med et nytt seil?

Det er mange typer seil å velge mellom og hos Seilmaker Iversen får du god veiledning til å velge det seilet som passer din seilbåt, ditt bruksområde og ikke minst din lommebok. Enten du er ivrig regattaseiler, turseiler, om du planlegger jordomseiling, eller du er nybegynner.

Send forespørsel

Elvstrøm Sails

Vi forhandler seil fra Elvstrøm Sails, ( www.elvstromsails.no )

Elvstrøm Sails AS ligger i Danmark og er en av Europas største produsent av seil.

Elvstrøms dedikerte designteam og egenutviklede EPEX-membran er i særklasse, og det er ikke få seilere som triumferer med sine EPEX-seil på båten. 

Elvstrøm Sails sitt sortiment til seilbåt er blant bransjens mest komplette, og leverer alt fra enkle tur-seil for små seilbåter til de mest ekstreme super yachts. Sammen med deg kartlegger vi hva du er mest tjent med og hva som dekker ditt behov best.

Link til Cruising sortiment https://elvstromsails.com/sail/cruising
Link til Racing sortiment https://elvstromsails.com/sail/racing

Vi er behjelpelig med å gi deg en fremtidsrettet plan med utgangspunkt i din eksisterende seilgarderobe, hva du trenger å kjøpe til denne sesongen og hva som kan vente.

En grønnere fremtid

Seilprodusenten har også et fokus på klima og miljø, og tilbyr også seil av resirkulert polyester som matcher den høye kvaliteten på tilsvarende duk-kvaliteter, i noen tilfeller er den også bedre. De lysegrå EKKO-seilene er lett å legge merke til og på denne linken kan du lese mer. Her skjer det en kontinuerlig utvikling, og du kan lese mer om Elvstrøm Sails sin grønne seil-serie her.

Seilservice

Er du usikker på om du behøver nytt seil med det første, kan du også levere inn dine seil til både vurdering og vedlikehold, les mer om vår seilservice her.

Jeg ønsker et tilbud!

For å kunne gi deg et mest mulig korrekt tilbud og veiledning, behøver vi noen opplysninger for å sette opp et uforpliktende tilbud til deg:

Send forespørsel
© Seilmaker Iversen
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram